Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Aftonbladet.se slog rekord

Publicerad: 17 Januari 2011, 07:19

Förra veckan hade aftonbladet.se 5 778 744 unika webbläsare. Även Nöjesbladet på webben slog rekord förra veckan.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet.se

Det var en ökning med 4 procent jämfört med förra veckan och 14 procent högre än vecka 2 förra året.

Några av toppnyheterna var bilderna på Madeleine och hennes kärlek, styckmordet i Örebro, Hedmans sexköp, vargjakten och Aftonbladets granskning av SD.

Även Nöjesbladet slog rekord med 1 893 451 unika webbläsare och nytt dygnsrekord i torsdags: 698 890 unika besökare. Några av toppnyheterna var Ulf Lundell, Ahlstedt vs Skavlan och Ranelid vs Englund, Let’s Dance.

”Vi har en otrolig tillväxt i våra digitala utgåvor just nu. Förra veckan var vi nyhetsledande på de storysar alla pratade om. Lundells inställda turné, Maddes nya kärlek och det obehagliga styckmordet. Vår egna granskning av Sverigedemokraterna har också drivit mycket trafik. Det är fantastiskt med läsartillväxten på webben, men allra mest växer mobilen just nu. Den överträffar våra vildaste gissningar. Vi kan få se ytterligare ett rekord där senare idag när mobilsiffrorna kommer”, säger Aftonbladets chefredaktör Jan Helin i en kommentar.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.