Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag06.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Aftonbladet plockar Expressen-profilen Frida Boisen

Publicerad: 31 Januari 2019, 08:08

Frida Boisen. Foto: Press.

Frida Boisen, som varit chefredaktör för Expressens Göteborgsedition GT och suttit i ledningen för Bonnier Magazines and Brands går över till värsta konkurrenten Aftonbladet, där hon blir kolumnist. "Ett erbjudande jag inte kunde säga nej till", säger hon.


Ämnen i artikeln:

Frida BoisenAftonbladetLena K SamuelssonExpressenBonnier

Frida Boisen, som är en av Expressens starkaste profiler efter att ha varit chefredaktör för Göteborgseditionen GT, skrivit kolumner i Expressen och suttit i ledningen för Bonnier Magazines and Brands, blir ny kolumnist på Aftonbladet.

Beslutet att gå över till Aftonbladet växte fram efter ett samtal med Aftonbladets publisher Lena K Samuelsson, berättar Frida Boisen.

– Jag träffade Lena K Samuelsson och vi hade en väldigt spännande diskussion om publicistisk, digitalisering och de stora omvälvningar som vår värld är mitt i. Det kändes som att vi verkligen hittade varandra och det här jobbet känns jätterätt, säger hon.

Du är något av en Expressenprofil – hur känns det att gå över till värsta konkurrenten?

– Jag har jobbat på Expressen i många år och det har också varit fantastiskt. Men det här var ett erbjudande jag inte kunde säga nej till. Jag tycker att Aftonbladet har gjort en fantastisk resa, inte minst det senaste året. Jag har följt den resan och det känns fantastiskt att gå över dit nu, säger Frida Boisen.

Beslutet innebär att Frida Boisen helt lämnar Bonnier-koncernen.

Lucas De Vivo

Reporter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.