Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Aftonbladet namnpublicerar ”sexsadister”

Publicerad: 17 Oktober 2013, 09:29

Aftonbladet publicerar idag namn och bild på den modellfotograf som står åtalad misstänkt för koppleri och sex våldtäkter.


Aftonbladet har jämfört namnen i tre liknande utredningar där sexköp och våldtäkter förekommit. Det visade sig att många namn förekommer i flera utredningar.

Aftonbladet namnpublicerar också två personer, utöver den tidigare namnpublicerade polischefen Göran Lindberg: En koncernchef som dömts till fyra års fängelse för koppleri och köp av sexuell tjänst av barn och den man som utgett sig för att vara modellfotograf och nu står åtalad för koppleri och sex våldtäkter. Han är tidigare också dömd för våldtäkt och utnyttjande av barn för sexuell posering.

Publiceringen sker under rubriken ”Ett nätverk av sexsadister” och de tre männen publiceras med namn och bild i papperstidningen. På Aftonbladet.se är materialet Plus-märkt.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.