Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

50 berörs när V-tab stänger heatsetanläggningar

Publicerad: 6 Maj 2011, 05:39

V-tab ska i framtiden bara trycka heatset i Vimmerby. Övriga anläggningar med den typen av utrustning ska stängas. Ett 50-tal personer drabbas av beslutet.


V-tab har senaste åren vuxit när det gäller heatset. Företaget har i dag den typen av anläggningar i Kungsbacka, Falköping, Östertälje samt i Vimmerby. Dit har V-tab nu beslutat samla all heatsetproduktion.

Övriga anläggningar ska stängas, något som berör ett 50-tal medarbetare.

Det är självklart ingen bra situation för personalen på de anläggningar vi stänger. Vi bedömer att åtgärderna är nödvändiga dels för att säkerställa företagets långsiktiga lönsamhet, dels för att kunna utveckla vårt erbjudande till kunderna. Planen är att flytta tryckutrustning från anläggningen i Falköping till V-tab Vimmerby. I Vimmerby har vi redan idag en toppmodern utrustning och ligger i framkant med magasinstryck, säger V-tab:s VD Peder Schumacher enligt ett pressmeddelande.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.