Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

30 lokaltidningar i samarbete med Aftonbladet

Publicerad: 20 juni 2018, 05:26

Anna Joneby, privatmarknadschef Mittmedia

För 29 kronor i månaden får Mittmedias och VK Medias 325 000 prenumeranter tillgång till Aftonbladets e-tidning.


Ämnen i artikeln:

VK MediaMittmediaAftonbladet

Samarbetet mellan Aftonbladet, Mittmedia och VK Media inleds i dag.

”Nya samarbeten är en viktig väg för att möta de utmaningar tidningsmarknaden i dag står inför. Det är extra roligt att kunna erbjuda Aftonbladet och Sportbladet till en ny publik nu när världens största idrottsshow, fotbolls-VM dragit igång”, säger Aftonbladets printchef Martin Wåhlstedt i ett pressmeddelande.

Tilläggspaketet kostar 29 kronor i månaden och för det får de 325 000 prenumeranterna på totalt 30 morgontidningars tillgång till Aftonbladet som e-tidning varje morgon från klockan 6.

– Mittmedias kunder har, på ett par av våra marknader, haft tillgång till Aftonbladets e-tidning under en testperiod. Vi har utvärderat testet och kan konstatera att tillgången har varit uppskattad. Vi skalar nu upp och erbjuder samtliga av Mittmedias Komplett- och Digitalpaketskunder möjligheten att, rabatterat, ta del av Aftonbladets e-tidning och bilagor, säger Anna Joneby, privatmarknadschef på Mittmedia.

Vad hoppas ni att detta ska leda till för Mittmedia?

– Vi är inne i en process där vi, med olika medel, jobbar på att digitalisera våra printkunder. Genom samarbetet breddar vi vårt digitala utbud samtidigt som vi hoppas på nöjdare kunder och mindre churn.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.