Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

15:45 Har ni 100 fans på Facebook nu, Joakim Jardenberg?

Publicerad: 21 juli 2009, 09:54

På utvecklingsbolaget Mindparks  blogg skrev Joakim Jardenberg i natt att de behövde 100 Facebookfans för att kunna få tillbaka sin sida. En pirat hade kidnappat namnet.


Ämnen i artikeln:

TwitterFacebookJoakim Jardenberg

På utvecklingsbolaget Mindparks  blogg skrev Joakim Jardenberg i natt att de behövde 100 Facebookfans för att kunna få tillbaka sin sida. En pirat hade kidnappat namnet.-    Ja, det smällde till bara över natten. –    Det var en kille här i Skåne som tagit namnet Mindpark. Därför behöver vi minst 100 fans för att visa att det är vi som är Mindpark.  Så du är i mål nu? – Ja, nu ska vi bara ha tillbaka namnet. Men nu har jag skrivit till dem och skickat mitt registreringsbevis från PRV med stämplar och allt.  Det gick snabbt?

– Ja, jag skrev blänkaren sent i går kväll. Det visar också hur lätt Facebook har gjort det att anmäla sig till grupper, bygga kontakter, utvidga den sociala profilen.

I en kommentar till din blänkare skrev en Nils att Facebook var ”så 2007”.

– Ja, det verkar väldigt förvirrat. Visst hade Facebook en svacka i början av 2008, men han har fel att det bara är deras siffror vi är har om användningen. Facebook är stort.

En dansk undersökning visar att Facebook används av 53 procent av den vuxna befolkningen, medan 4 använder Twitter.

– Så är det. Men vi ska sluta ställa dem mot varandra. Twitter är inte ett mainstream socialt medium, det är en nyhetskanal.

– Volymen är inte grejen med Twitter, det är dem som använder det.

– Facebook är något annat. Det är en enorm aktivitet där. facebook är alldeles riktigt, just nu.

Vad händer med Mindpark? –    Det kommer att hända saker, men det är inte klart förrän i mitten av augusti. Mer kan jag inte säga nu.

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.