Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

15:45 Är YABA större än Stora Bloggpriset, Mymlan?

Publicerad: 13 Februari 2009, 14:11

Igår blev Same same but different utsedd till bästa blogg i kategorin Media i tävlingen Yaba - Yet Another Blog Award. Bakom bloggen står Niclas Strandh och Sofia Mirjamsdotter.


– Ja, framför allt känns det här roligare eftersom det är en seriös blogg som jag lägger ner mycket tid på, säger Sofia Mirjamsdotter.  (I Aftonbladets tävling Stora Bloggpriset var Sofia Mirjamsdotter nominerad för sin privata blogg the real Mymlan)

Trodde du att ni skulle vinna?

– Nej, det var en öppen omröstning fram till sista veckan, och det var ganska jämnt mellan oss och Mindpark. Men vi visste att vi låg bra till.

Hur gör man en bra medieblogg?

– Jag tror att det handlar jättemycket om passion, att brinna för ämnet och tycka att det är roligt, då blir det bra.

Vilken är din favorit av de andra nominerade?

– Jag läser alla de andra och de är bra på olika sätt, de kompletterar varandra skulle jag säga. Jag saknar verkligen Martin Jönssons blogg.

Kan du välja tre favoritposter?

Istället för kaffe  – Ett av de första inläggen där jag tyckte att jag hittade en bra beskrivning av det digitala fikabordet.

Höga tankar om upphovsrätten – Där jag tänker högt om upphovsrätten och att Journalistförbundet och Tidningsutgivarna borde sätta sig ner oh prata med varandra.

Wiman har missförstått något – För att det blev en bra diskussion i kommentarsfältet och på andra mediebloggar.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.