Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Medierävar klipper till

Publicerad: 20 maj 2009, 11:16
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:36

Lars-Johan Jarnheimer, Pelle Törnberg och Ulf Sandberg har gått in med pengar i Boka Direkt. Företaget erbjuder en tjänst som ska underlätta bokningar av till exempel klipptider eller massagebehandlingar.


Boka Direkt, en bokningstjänst för företag och kunder, är ett av över 120 bolag i Iqube:s portfölj och bildades 1999. Nyligen har mer pengar lagts in i företaget bland annat från Sjätte AP-fonden.

Men ytterligare tre affärsrävar tycks tro på idén. Lars-Johan Jarnheimer, tidigare vd på Tele2, Pelle Törnberg, ny ägare till Metro USA, och Ulf Sandberg, grundare av mediebyrån Starcom, har alla investerat i företaget.

- De har köpt in sig på sammanlagt 15 procent, men jag vill inte berätta hur mycket pengar det handlar om. De gillar idén och känner att den har potential. Pengarna ska användas för att fortsätta utveckla systemet och bli världsledande, säger företagets vd Leif Bremark till Dagensmedia.se.

Nyligen har Boka Direkt inlett ett samarbete med Eniro.se och Lokaldelen.se där besökare, när de hittat vad de söker, kan länkas direkt till bokningssajten.

Linus Kannerberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.