söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mediapilot byter vd

Publicerad: 12 augusti 2010, 04:19
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:43

Analysföretaget Mediapilot rekryterar en ny vd från Svensk Handel.

Ämnen i artikeln:

Mediapilot

MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


Nuvarande vd:n Martin Wettergren lämnar i mitten av september över till Margareta Ternell, som närmast kommer från tjänsten som presschef på Svensk Handel.

– Jag varit med och tagit Mediapilot Sverige från noll anställda till drygt 30 personer. Mina styrkor ligger främst i uppstartsfasen och inte i nästa steg som är att ta Mediapilot från 30 till 60 anställda, säger Martin Wettergren.

Han ska istället koncentrera sig på bolagets internationella expansion, där man tittar på länder som Finland, Danmark, Tyskland, Storbritannien och Spanien.

Margareta Ternell har jobbat i fyra år på Svensk Handel, där hon även ingått i ledningsgruppen.

– Jag har trivts väldigt bra, men känner att det är dags att gå vidare. Det här var ett erbjudande jag hade svårt att motstå. Jag har jobbat med press och media i många år så det känns kul att jag får bredda mig och utvecklas ytterligare – dessutom inom ett område som jag känner till ganska väl, säger Margareta Ternell.

Hennes uppdrag blir att få Mediapilot att växa ytterligare.

– Min erfarenhet gör att jag vet väldigt väl vad presschefer vill ha i analyser och sammanfattningar och jag ser ytterligare utvecklingspotential i Mediapilot som dock redan i dag gör mycket professionella analyser.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev