Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Mediacompanys tf vd blir kvar

Publicerad: 26 Augusti 2008, 08:20
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Robert Magnusson har varit tillforordnad vd för mediebyrån Mediacompany i ett år. Han blir nu ordinarie och efterträder Frida Rönnlund, som går till Mediacom efter föräldraledigheten.


- Det har varit oerhört kul att driva mediebyrån och en stor styrka har varit våra kompetenta medarbetare. När jag fick frågan var det otroligt lätt att tacka ja, säger Robert Magnusson.

Frida Rönnlund går till Mediacom där hon blir kundansvarig och ansvarig för marknads- och pr-frågor med plats i ledningsgruppen. Robert Magnusson var tidigare projektledare på Mediacompany. Han har ett förflutet som projektledare på Outcom och Mediacom, där han även satt i ledningsgruppen.

- Mediacompanys styrka är att vi är en mindre byrå med en stark ägare i Group M. Vår målsättning är att fortsätta vara den personliga byrån med en stor konsumentinsikt och hög strategisk kompetens, säger Robert Magnusson.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.