söndag2 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Media Markt: Ja, vi skickade mejlet till Elgiganten

Publicerad: 26 september 2008, 08:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

Elgigantens Sverige-vd, Anders Nilsen, uppfattade mejlet från Media Markt efter gårdagens bråk som ett hot. Media Markts försäljningschef i Sverige, Erwin Rauh bekräftar mejlet men nöjer sig med att konstatera att det rörde sig om marknadsföringslagen.


HW

Henrik Widell


Media Markt pratar inte direkt med medierna utan via sin pr-byrå, Edelman Ufo. Eftersom frågorna inte presenterades som Dagens Media ställde dem, redovisar vi mejlsvaren i sin helhet.

Är det sant att Media Markt skickade ett e-mail till Elgiganten i går? (Frågan Dagens Media ställde var om Media Markt via mejl hotat Elgiganten med åtgärder.)

Ja, det stämmer. Ärendet rör marknadsföringslagen.

Varför köpte Media Markt i Malmö varor från Elgiganten?

Dagens öppning var helt fantastisk. Vi var förberedda på ett stort antal besökare, men fick en anstormning som vida överträffade våra förväntningar. Vårt främsta mål är att se till att våra kunder är nöjda och har möjlighet att köpa de produkter de är ute efter till våra superlåga priser. Till följd av dagens enorma anstormning kunder fick vi helt enkelt gå ut och köpa in fler varor, allt för att hålla löftet till våra kunder.

Det är inte första gången Media Markt gör så här. Samma sak har även hänt i Stockholm. Hur kommer sig detta?

Precis som i dag var öppningen i Stockholm helt fantastisk, en av de bästa i hela Europa. Även då prioriterade vi att hålla löftet till våra kunder, även om det innebar att vi förlorade på det ekonomiskt.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev