Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

McCann växer västerut

Publicerad: 21 Augusti 2008, 06:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Svenska McCann växer västerut och startar ett antal nya verksamheter i Göteborg under hösten. Triggers nuvarande vd Erik Andersch blir ansvarig för uppbyggnaden.


- Vi ska lansera hela Worldgroup-erbjudandet i Göteborg. Vi känner att det finns en efterfrågan hos kunderna att göra det här, säger Erik Andersch som blir chef för McCann World Group i Göteborg.

McCanns actionmarketing-byrå Trigger finns redan på plats, men nu ska de få sällskap av traditionell reklambyråverksamhet och ett pr-erbjudande i form av Weber Schandwick. Även MRM Starsky och Jensen Pamp McCann ska få en representation i Göteborg.

- Erik Andersch har en bred erfarenhet från kundsidan och kompetens att representera McCann utifrån alla discipliner. Det här blir en kunddriven och organisk expansion. Vi kommer ganska omgående vara igång och jobba även utanför Triggers klassiska erbjudande, säger Michael Storåkers, vd för McCann Sverige.

Erik Andersch efterträds den 1 oktober av Kristina Lundström, som arbetar som kundansvarig på Trigger och sitter i ledningsgruppen.

- Det känns väldigt bra att Kristina Lundström tar över och vidareutvecklar Triggers verksamhet som säljdrivande reklambyrå, säger Michael Storåkers.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.