Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Mat-Tina blir konsult och affischnamn för City Gross

Publicerad: 10 April 2008, 10:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Tv-kocken Tina Nordström, mer känd som Mat-Tina, ska hjälpa City Gross med produktutveckling och prata hälsokost för kedjans räkning.


- Tina ska ta oss till nästa steg genom att med sina kunskaper hjälpa oss med, butikslayout och affärs- och sortimentsutveckling i samband med ett sundhetsperspektiv, säger Peter Lund, vd för Bergendahlsgruppen.

Hur Mat-Tina ska synas i butiken vill inte Peter Lund gå in på.

- Det vill vi inte berätta för våra konkurrenter riktigt än men det kan handla om recept i butik och allmänna tips och råd från Tina.

Vad beträffar medieexponeringen säger han att det kommer att bli en blandning av exponering redaktionell text och köpta annonsutrymmen.

- Men jag vill bara trycka på det här att vi har valt at samarbeta med Tina inte för att hon är bra på att dansa utan för att hon är en härlig tjej som är kreativ och nytänkande.

Enligt Peter Lund var parterna överens sedan flera månader, innan Mat-Tinas vinst i Lets Dance.

- Det är en bonus förstås men det hade inte spelat någon roll om hon slutet fyra eller sjua heller. Hon ska inte dansa här hos oss utan lära folk att äta bra.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.