Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Martin Schori till Aftonbladet

Publicerad: 26 Mars 2012, 11:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:28

Martin Schori, nyhetschef för dagensmedia.se, går till Aftonbladet.se.


Martin Schori har jobbat på Dagens Media i fyra och ett halvt år. Nu har han sagt upp sig för att börja på Aftonbladet.se, där han blir webbredaktör på Aftonbladet TV.

– Det är tråkigt att förlora en duktig och trevlig medarbetare, men jag har full respekt för att Martin vill prova på något nytt. Jag tackar Martin för ett strålande arbete under de här åren och önskar honom all lycka till på Aftonbladet, säger Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Dagens Media.

Martin Schori:

– På Aftonbladet jobbar många av Sveriges duktigaste journalister och jag ser fram emot att få bli deras kollega. Jag tror dessutom starkt på den digitala kurs som tidningen tagit. Samtidigt är det tråkigt att lämna Dagens Media och dess medarbetare, som fick mig att glömma bort begreppet söndagsångest.

Martin slutar på Dagens Media i början av maj. Dagens Media ser för närvarande över organisationen och bemanningen. Martin Schori ska ersättas på ett eller annat sätt, enligt Fredrik Svedjetun.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.