Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Martin Ragnevad: "Umair Haue får en modest summa"

Publicerad: 12 Februari 2009, 04:21
Uppdaterad: 8 December 2015, 21:14

Hallå där... Martin Ragnevad, vd på Daytona, som i eftermiddag arrangerar Daytona Session på Rival i Stockholm. Framtidens digitala kommunikation står på schemat.


Ämnen i artikeln:

Daytona

Hur mycket folk kommer i eftermiddag?- Det är fullt vilket innebär dryft 700 personer. Sedan har vi en reservlista också.

Vad är det för folk som kommer?- En hel del bloggare i och med att vi delar ut pris i vår bloggtävling Yaba. Sedan är det folk från reklam, pr- och webbyråer. Marknadschefer och folk som jobbar med marknadsföring på internet.

Ni har tre talare, varför just dessa?- När vi på kontoret gjorde en intern omröstning för något år sedan om vem som hade den mest intressanta bloggen så var det Umair Haque och Bubblegeneration.com som vi fastnade för. Så vi ringde honom och han nappade. Sedan har vi slängt ut frågan till en himla massa olika personer.

Får de som talar betalt?- Umair Haue får en modest summa, långt i från vad till exempel Chris Anderson fick när han var i Malmö. Katarina Graffman och Morris Packer ställer upp gratis.

Har ni några sponsorer för dagen?- Carlsberg går in med lite öl, annars har vi inga sponsorer.

Ola Eriksson

Ämnen i artikeln:

Daytona

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.