Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Mårten Lyth till Bonnier - "ett drömjobb"

Publicerad: 23 Januari 2009, 13:19
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:23

Storåkers McCanns Mårten Lyth blir kommunikationsdirektör på Bonnier AB. "Det är ett drömjobb", säger han till Dagensmedia,se.


Bonnier har letat efter en kommunikationsdirektör sedan i september, då koncernchefen Lennart Wiklund lämnade ledningsgruppen. Tidigare hade Erik Månsson fungerat som kommunikationsdirektör, men när han avgick vid årsskiftet 2007/2008 togs de uppgifterna hand om Jonas Bonnier.

Nu har man alltså hittat en person i Mårten Lyth har jobbat med flera av Storåkers McCanns storkunder. Han får titeln kommunikationsdirektör/COO.

- Jag tyckte det var något av ett drömjobb när man presenterade det för mig. Sen är det självklart tråkigt att lämna Storåkers men jag kan verkligen känna att jag går till något spännande, säger han.

Vad är det som lockar?

- Det är en stor mediekoncern med en bredd, det finns ju allt från massmedier till böcker, både i Sverige och internationellt.

Mårten Lyth ska rapportera till vd Jonas Bonnier.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.