Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Markus Thorstvedt blir ny chef på MTGx

Publicerad: 17 mars 2015, 07:19
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:09

Markus Thorstvedt ska hjälpa MTG att omvandlas till ett digitalt mediahus.


Ämnen i artikeln:

MTGxMTG

MTGx värvar Markus Thorstvedt som ny produktchef. Han kommer att ha ansvar för utvecklingen av Viaplay, Play och Ventures.

– Det känns jättebra att kliva in i MTGx. Jag har privilegiet att få arbeta med starka varumärken och ett kompetent team för att driva våra produkters utvecklingsstrategi framåt, säger Markus Thorstvedt i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det kommer bli en utmaning att hitta den bästa strategin för utveckling och jag är glad över att jag har klivit in i ett bolag som redan har kommit långt med det.

MTGx:s uppdrag är att omvandla MTG från ett traditionellt mediahus till ett digitalt. Tidigare har Markus Thorstvedt bland annat jobbat som vd på Fox Mobile Group.

– Jag är jätteglad att välkomna Markus till vårt team. Han har över 18 års erfarenhet inom vårt fält, säger Rikard Steiber, vd på MTGx, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGxMTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.