Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Nyheter

Markus Lindsjö ny cd på CP + B

Med flera nya kunder till byrån väljer Crispin Porter + Bogusky att nyanställa både i Stockholm och Göteborg. Markus Lindsjö blir creative director.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se


Publicerad: 19 Mars 2015, 07:58
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:08

Ämnen i artikeln:

Crispin Porter Bogusky

Markus Lindsjö blir ny creative director på Crispin Porter + Bogusky. Tidigare har han arbetat som senior art director på byrån och har under det senaste månaderna haft båda rollerna.

– Det här är ett erkännande av hans förmåga att leda och strukturera arbetet. Sedan satsar vi kraftigt på vår tillväxt och har behov av flera cd-kompetenser på bolaget, säger Anders Davidsson, vd på Crispin Porter + Bogusky Scandinavia, till Dagens Media.

Som creative director kommer Markus Lindsjö leda arbetet med en ny kund samt jobba aktivt med sina medkreatörer och se till att de får de bästa förutsättningarna.

Enligt Anders Davidsson har byrån nyligen fått flera nya kunder och befinner sig i en expansiv fas.

– Vi har rekryterat från bland annat King, Spinn och Ottoboni. Rekryteringarna har skett både i Göteborg och i Stockholm, men främst i Stockholm eftersom det är där vi växer just nu, säger han.

Tidigare har Markus Lindsjö bland annat jobbat på McCann och The Fan Club.

Ämnen i artikeln:

Crispin Porter Bogusky

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.