Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Marknadschefen lämnar Kia

Publicerad: 11 Oktober 2012, 13:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:08

Maria Berglund lämnar sin tjänst som marknadschef på Kia Motors efter sju år på företaget.


Ämnen i artikeln:

Kia Motors

– Det var dags att göra något nytt. Jag blev kontaktad av en headhunter för några månader sedan och då var jag inte intresserad men jag började fundera på vad jag ville göra och då tog jag det här steget, säger Maria Berglund till dagensmedia.se.

Maria Berglund lämnar sin tjänst vid årsskiftet, och efter det ska hon ta en paus och se över vad hon vill göra framöver.

– Jag ska börja med att slutföra mitt uppdrag. Sedan ska jag ta en liten period där jag framför allt spenderar tid med son och funderar på vad jag ska göra. Jag har inte haft tid att gör detta tidigare och det känns otroligt priviligierat att få göra så, säger hon.

Vad ska du göra sedan?

– Det är ingenting klart, utan allt är väldigt färskt. Jag vill fortsätta jobba med kommunikation och marknadsföring. Jag har haft en rolig och intensiv resa på Kia och det är sådant jag gillar. Jag är rastlös som person, så jag kommer nog att dyka upp någonstans lite senare.

Vem tar över efter dig?

– Det vet inte jag, det är ingen som vet det i dagsläget, utan det är väldigt färskt. Men jag kommer jobba kvar till årsskiftet.

Vad tar du med dig från din tid på Kia?

– Vi har gjort massor av intressanta kampanjer och jag har fått mycket roliga erfarenheter och har haft en förmån att få göra saker som är annorlunda. Jag tar med mig vikten av att göra lokala aktiviteter för marknaden.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kia Motors

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.