Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Mammabloggaren går till Brid

Publicerad: 7 Maj 2015, 04:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

LRF Medias contentbyrå får förstärkning av bloggpris-vinnaren.


Ämnen i artikeln:

LRF MediaJG Communication

LRF Medias contentbyrå Brid rekryterar Therese Krupa Syllner som seniorkonsult. Närmast kommer hon från JG Communication där hon har varit kundchef och projektledare.

Hon är också en av de två grundarna till Mama-bloggen "Hormoner och hemorrojder", som blev utsedd till "Årets Mamablogg" 2012.

– Vi ser att vi växer och därför behöver vi ytterligare förstärkning. Therese är fantastiskt duktig, har ett bra kontaktnät och rätt attityd. Hon är absolut rätt sorts person att jobba med, säger Brids vd Colm O’Callaghan till Dagens Media och fortsätter:

– I dagsläget ska hon jobba mycket med affärsutveckling, men så småningom kommer hon främst att arbeta med projektledning. Än så länge är vi ett litet bolag och alla kommer att göra allt.

Brid startades för drygt ett halvår sedan och har sedan starten knutit till sig 12 kunder.

– Det känns superkul att börja på Brid. Det är ett kreativt och skarpt gäng med stor erfarenhet från branschen. Jag känner några av dem sedan tidigare, så jag vet vad de går för. Deras energi passar mig, säger Therese Krupa Syllner i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LRF MediaJG Communication

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.