Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Malin Häger till TV4

Publicerad: 23 Maj 2011, 07:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

Starcom tappar en tung medarbetare när Malin Häger, vice vd på mediebyrån, går till TV4-gruppen. Där blir hon administrativ chef för försäljningsavdelningen.


Ämnen i artikeln:

StarcomTV4

Malin Häger har tidigare varit tv-chef på Starcom och IUM. Hon har även arbetat på Mediavision men också på TV3.

Nu återvänder hon alltså till mediesidan. På TV4 kommer hon rapportera direkt till försäljningsdirektören Michael Grimborg.

– Det känns fantastiskt roligt så klart. Men också spännande och läskigt på alla sätt och vis. Men det är väl så det ska vara när man byter jobb, säger hon till dagensmedia.se.

Hur känns det att byta sida?

– Jag har ju jobbat på kanal förut så det är inte helt nytt. Men det är ett jättespännande uppdrag och känns kul att gå tillbaka till mediesidan. Egentligen var jag inte intresserad av att flytta på mig över huvud taget men det här erbjudandet var för roligt för att tacka nej till.

Du börjar i höst, vad ska du göra fram tills dess?

– Lite semester i sommar får man väl ha. Annars kommer jag ha kvar mina kunder ett tag till och fortsätter som vanligt, även om jag inte kan vara med i vissa saker.

Vad kan du inte vara med i?

– Exempelvis kan jag inte gärna sitta med i förhandlingar med övriga medier. Även om jag skulle fortsätta vara objektiv så skulle det inte fungera. Det handlar om konkurrens och ska kännas schysst för alla parter.

I dagsläget är det inte klart med någon ersättare.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

StarcomTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.