lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mäklarringen kampanjar med hungriga mäklare

Publicerad: 15 september 2008, 11:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Mäklarringen vill ta mera plats med det nya reklamtemat Sveriges hungrigaste mäklare. Det är reklamprofilen Bo Rönnberg och byrån Hummingbirds första kampanj sedan byråbytet före sommaren.


SA

Synnöve Almer


Mäklarringen är en frivilligkedja som drivs på franchiseliknande sätt och det ska nu lyftas fram som en fördel i kommunikationen.

- Vi vill gå från att vara mer neutrala till att ta lite mer plats i vår reklam. Ofta ser mäklarföretagens marknadsföring ganska lika ut. Vi vill nu vara tydliga och med glimten i ögat sätta fokus på att vårt engagemang för kunderna är extra drivet eftersom våra mäklare är egna företagare, säger Maria Käck, marknadschef för Mäklarringen.

Kampanjen har gjorts på central nivå, men det är mäklarkontoren som håller i den lokala marknadsföringen.

- Vi har producerat radiospottar, dr, printannonser och butiks- och mäklarmaterial. Nu är det upp till de lokala kontoren att använda materialet. Om det här är ett koncept som håller hoppas vi väva in andra medier senare, säger Maria Käck.

Kampanjen gick upp i dagarna och ska rulla i omkring sex veckor.

Mäklarringen lämnade samarbetet med Falck & Co före sommaren för att istället knyta till sig Hummingbirds. Vox PR & Information är mäklarkedjans pr-byrå. Flickorna Larsson har producerat radioreklamen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev