måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Magdalena Öhrn blir informationschef på Ving

Publicerad: 3 september 2007, 10:53
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:00

Magdalena Öhrn blir ny informationschef på reseföretaget Ving. Efter åtta år lämnar hon Prime PR, där hon bland annat varit byråchef.


SA

Synnöve Almer


- Resebranschen är en spännande bransch som inger positiva känslor och som alla kan relatera till. Det känns också roligt att gå över till kundsidan efter tio år som konsult, säger hon.

Magdalena Öhrn har arbetat med många branscher på pr-byrån Prime PR, men framför allt med nöje, underhållning och livsstil. Hon har också varit presschef på TV3 och konsult på Rikta Kommunikation.

Magdalena Öhrn anser att det är för tidigt att prata om Vings varumärke eller om vad hon vill åstadkomma, men hon vill finna nya vägar för Ving genom mediebruset. Det har hon också stor erfarenhet av från Prime PR.

- Med sitt breda kunnande och sin gedigna erfarenhet av kommunikation är det min starka övertygelse att hon kommer att tillföra mycket i organisationen, säger Vingresors vd Eivor Andersson.

Magdalena Öhrn börjar jobbet som informationschef i oktober och efterträder då Joakim Eriksson. Han ska flytta till Skåne med familjen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev