Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Lystra lägger ner

Publicerad: 29 april 2002, 06:35
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:16

Lystra Communications avslutar pågående projekt och lägger därefter ner verksamheten. Skälet är en vikande marknad.


- Delägarna finner inte att det finns grund för att driva verksamheten vidare i sin nuvarnde form. Det är ingen konkurs, vi avvecklar verksamheten, säger Niclas Stang, vd för Lystra Communications.

All personal, inklusive Niclas Stang, är uppsagd och arbetet med innevarande uppdrag avslutas till sommaren.

Sedan oktober har Lystra Communications fungerat som en reklam- och kommunikationsbyrå. Affärerna har gått bra enligt Niclas Stang men inte fullt så bra att det går att driva Lystra vidare.

- Kunderna har flyttat fram och avvaktat med sina beslut och det har vi inte haft råd med. Dessutom har införsäljningen varit svår att få fart i. Det tillsammans med att delägarna inte kunnat enas kring vissa frågor har lett till att verksamheten nu avvecklas, säger Niclas Stang.

Exakt vilka frågor som varit svårt för delägarna att enas kring kan Niclas Stang inte berätta, med hänvisning till att han själv inte är inte delägare.

De kunder som vill fortsätta arbeta med Lystra blir erbjudna ett samarbete med en av Lystras delägares nya reklambyrå. Bland Lystras kunder finns Föreningen Skogen, Warner Music och fastighetsbolaget Tomtberga Huge.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.