Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Lunarstorm lanserar film-klipp - här är reklamfilmen

Publicerad: 18 April 2007, 11:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

Den här veckan startar Lunarstorms nya videotjänst, där medlemmarna kan lägga ut sina egna videofilmer. Tjänsten lanseras med en omfattande tv- och webbkampanj, med tio Lunarstormanvändare i huvudrollerna. Se filmen här.


- Medlemmarna har fått säga precis vad de vill i filmerna, vi har inte styrt budskapet. Det är också det som är syftet med videotjänsten. Hittills har Lunarstorms medlemmar lämnat sina budskap i text och bild, men nu kan de även använda video, säger Bjarne Otterdahl, marknadschef på Lunarworks som driver Lunarstorm.

Lunarworks sökte efter medverkande till filmerna på Lunarstorm och fick hundratals svar. Tio medlemmar valdes ut och filmades i sina egna hem.

- Resultatet har blivit tio filmer som berör saker som saknad, kärlek och vänskap. I en av filmerna är det en kille som rappar och i en annan en tjej som söker jobb, säger Bjarne Otterdahl.

Ett par av filmerna kommer att gå som tv-reklam i Kanal 5 och MTV. Resten visas på webben, bland annat på Kanal5.se, MTV.se, Bilddagboken.se och SF.se. Kampanjen börjar på måndag och pågår i en månad. I sommar ska vissa av filmerna dessutom gå som bioreklam hos SF.

Bakom kampanjen står reklambyrån Sososo i Stockholm.

- Det finns många sajter för användargenererat material, men Lunarstorm skiljer sig från många av dem genom sin personliga prägel. Det vill vi lyfta fram i kampanjen, säger Robert Mellberg, projektledare på Sososo.

- Den nya videotjänsten blir avstampet för ett öppnare Lunarstorm, som är intressant att besöka även för dem som inte är medlemmar. Lunarstorm kommer att öppnas upp mer och mer, men det kan jag inte berätta mer om just nu, säger Robert Mellberg.

Följande personer gör kampanjen:Projektledare: Robert MellbergCopywriter: Johan HellströmArt director: Oskar GlauserProduktionsbolag: Masterplan

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.