Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Luftfartsverket rekryterar flygledare via Vecko-Revyn

Publicerad: 30 April 2007, 10:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:06

Med annonser i Metro, Klick, Vecko-Revyn, Värnplikts-Nytt och på Studentum.se ska Luftfartsverket rekrytera 100 flygledare. Syftet är att trygga återväxten i yrket. Bakom kampanjen står pr-byrån Erichs Communications.


Luftfartsverket söker studenter till sin flygledarutbildning. För att nå målet om 100 flygledare behövs 1.000 godkända ansökningar, berättar Anette Wildenstam, marknadschef för Support & Development inom Luftfartsverket.

- Vi har inte gått ut så stort eftersom vi tror att vi kan få effekt med den nivå vi har lagt. Det är ett attraktivt yrke, så det är relativt lätt att marknadsföra, men det är få som känner till det.

Förutom annonser och banners ställer Luftfartsverket ut vykortsställ vid studentkårer på högskolor och universitet, samt gör ett utskick med affischer och informationsmaterial till studievägledare på gymnasieskolor.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.