Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

LRF Media värvar från Expressen

Publicerad: 14 april 2015, 08:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Den nya satsningen ska samla alla LRF Medias digitala erbjudanden och tjänster. Nu värvas Expressens Elsa Falk som chef för det nystartade bolaget.


I december gick LRF Media ut med att de sökte 19 digitala journalister. Nu är det nystartade dotterbolaget LRF Media Digital AB igång och Elsa Falk har värvats som chef till bolaget. Hon tillträder den nya tjänsten den 1 augusti.

Närmast kommer hon från Expressen där hon har varit editionschef på Expressen TV samt tillförordnad administrativ redaktionschef det senaste halvåret. Hon har även arbetat på Aftonbladet och TV4.

– Jag har haft roliga och spännande år på Expressen och jag är stolt över den digitala resa vi gjort tillsammans där. Men det är omöjligt att tacka nej till chansen att få vara delaktig i bygget av LRF Medias digitala framtid, säger Elsa Falk i ett pressmeddelande.

Meningen med LRF Media Digital AB är att samla förlagets digitala produkter och tjänster under ett och samma tak.

– LRF Media satsar stort på att ta fram en stark position inom digitala medier och att Elsa får denna nyckelroll i satsningen känns jättebra, säger LRF Medias förlagschef Johan Taubert i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Med sin bakgrund och breda digitala kunskapsbas känns Elsa precis rätt.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.