Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Lotta Gröning i tvist med snickare

Publicerad: 11 November 2008, 09:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

Aftonbladets debattredaktör Lotta Gröning har inte betalat hantverkarkostnader på 100.000 kronor. Det hävdar en snickare, som nu drar henne inför rätta, skriver VLT.


Det var för två år sedan som Lotta Gröning anlitade hantverkaren för att renovera hennes hus. Efter en tid ska parterna blivit oense, men skrivit ett avtal där renoveringen skulle slutföras och där Lotta Gröning skulle betala 129.076 kronor plus moms.

Men hantverkaren fick aldrig sina pengar, skriver VLT. Enligt Lotta Gröning beror det på att han inte slutfört sitt arbete i tid. Hantverkarens adovkat Henrik Schef bestrider detta och säger till VLT att det endast återstod några småsaker.

- Vi räknade därför av ganska frikostigt på entreprenadkostnaden, närmare fem procent och slutsumman hamnade då på 101 000 kronor, säger han till VLT.

Lotta Gröning vill inte kommentera historien:

- Det är en sådan geggig historia, säger hon till VLT.

Om inte hantverkarens och Lotta Grönings advokater når en förlikning den 1 december inleds förhandlingar i Västmanlands tingsrätt.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.