Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Live Nation rekryterar från MTV

Publicerad: 30 november 2011, 11:18
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:48

Live Nation utökar marknads- och pr-avdelningen med Kim Halling. Hon kommer senast från MTV Networks och den egna satsningen goodiebag.nu.


Kim Halling har tidigare arbetat som reporter på både Expressen och The Voice TV men blir nu alltså pr- och marknadsansvarig på Live Nation. En roll hon delar med Kristofer Åkesson och Catarina Oscarsson.

– Jag känner att jag fått världens roligaste jobb! Att tillsammans med mina nya kollegor lyfta fram alla duktiga artister och proffsiga arrangemang ska bli fantastiskt kul, säger Kim Halling i ett pressmeddelande.

Förutom att arrangera konserter och evenemang representerar Live Nation också flera artister samt arrangerar festivaler.

– Vi är glada att Kim har börjat hos oss. Med sin erfarenhet kompletterar hon vårt team på ett riktigt bra sätt, säger Live Nations marknadschef Tobias Ekman i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.