Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Linda Waxin är ny styrelseledamot i Antrop

Publicerad: 13 april 2015, 09:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Superkommunikatören och föreläsaren Linda Waxin kliver in i tjänstedesignbyrån Antrops styrelse.


Ämnen i artikeln:

Linda Waxin

Antrop satsar på affärskvinnor i både den operativa ledningen och styrelsen. Tidigare har byrån rekryterat Ingrid Höög, vd för Wise Professionals, till styrelsen. Nu kompletteras hon av Linda Waxin.

– Antrop är ett imponerande bolag på många sätt. Grundarna som alla är tjänstedesigners har hållit ihop sedan start och är alla genuint intresserade av hantverket, säger Linda Waxin i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det ska bli otroligt spännande att se vad jag med min erfarenhet från en annan del av konsultbranschen och mitt tänk kring förändringsarbete och innovation, kan bidra med i ett bolag med en så stark grund att stå på.

Tidigare har Linda Waxin varit vd för Edelmans verksamhet i Sverige. Hon har även utnämnts till bland annat Veckans Affärers supertalang samt till superkommunikatör i Resumé.

I dag är Linda Waxin affärs- och konceptutvecklare på Nöjesguiden och anlitas bland annat som föreläsare.

Erik Hammarström är en av grundarna till Antrop.

– Vi ser fram emot att stärka oss ytterligare med en så energi och erfaren person som Linda. Det är viktigt för oss som bolag att få in en annan typ av erfarenheter och profiler för att lyfta blicken och utmana både bilden av oss själva och vår bransch, säger han i ett pressmeddelande.

Sedan 2001 har Antrop bland annat arbetat med kunder som Spotify, Expressen och Tradera.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Linda Waxin

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.