Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Linda Skugge till SvD

Publicerad: 12 Maj 2008, 10:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:48

Hon lämnade Expressen efter 15 år på grund av tidsbrist. Nu går Linda Skugge istället till SvD Näringsliv, där hennes krönikor ska handla om entreprenörskap och kreativa affärsidéer. - Det blir en annan Linda Skugge, säger Martin Jönsson, chef på SvD Näringsliv.


Från och med slutet av augusti skriver Linda Skugge krönikor varannan vecka i SvDs affärsmagasin N.

- Vi har haft en dialog med henne. Hon vill skriva om entreprenörskap och att driva företag och det passar väldigt bra med våra behov. Det här är ett område där vi kanske inte varit lika starka, säger Martin Jönsson, chef för SvD Näringsliv.

Han fortsätter:

- Det blir en annan målgrupp och en annan typ av innehåll. Krönikorna och idéerna måste vara lite mer genomarbetade.

Hon arbetade 15 år på Expressen. Är det ett problem att hon är så pass förknippad med sin gamla arbetsplats?

- Den massiva mediebevakningen har det framgått att hon inte längre är förknippad med Expressen. Hon har ju också skrivit för Amelia och Passion for Business. Hon är i första hand entreprenör i dag, i och med hennes engagemang. Dessutom har Linda Skugge alltid varit väldigt skicklig på att gå in i nya faser i livet och förvandla dem till en journalistik som fungerar.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.