Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Linda Rosing flyttar bloggen

Publicerad: 6 November 2008, 06:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

I dag börjar castingen för Linda Rosings program Den rätta för Rosing, som ska visas i Kanal 5. Samtidigt passar hon på att ta med sig sin blogg från gaycommunityn Hanky till Kanal5.se.


Linda Rosings blogg är en av landets mest lästa. Enligt Expressen drar hon in upp till 90.000 kronor i månaden på att skriva för Hanky.se. En sajt som nu alltså tappar ett av sina största dragplåster, då Linda Rosing tar med sig bloggen till Kanal5.se.

- Jag har flyttat min blogg till Kanal5.se. Det känns för mig självklart då jag kommer att spela in mitt nya tv-program på Kanal 5 under vintern. Och då vill jag vara på ett och samma ställe, skriver Linda Rosing i bloggen.

Den rätta för Rosing är ett dejtingprogram vars uppgift är att hitta en livslång partner till huvudpersonen.

- Han måste ha humor och självdistans, vara självständig och framför allt vara en bra förebild för mina barn, säger hon till Kanal5.se.

Enligt en undersökning av Gfk, beställd av Kanal 5, kan 30 procent av de svenska männen tänka sig en slags relation med Linda Rosing. En av fem kan tänka sig en kärleksrelation med henne.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.