onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Lena Holmestig till Infranord

Publicerad: 13 juli 2011, 05:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:04

Lena Holmestig blir kommunikationschef på järnvägsentreprenören Infranord.


MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


Lena Holmestig har tidigare arbetat som presschef och politisk sakkunnig åt Centerpartiledaren Maud Olofsson, och hon har även varit kommunikationschef för Centerpartiet. Dessutom har hon bland annat jobbat som kommunikationschef på Milko och presschef på LRF.

– Jag är mycket glad över att ha kunnat rekrytera Lena till Infranord. Vi är inne i en stor förändringsprocess där vi har lämnat en myndighet, blivit ett bolag och fått nytt namn och då är Lenas bakgrund inom näringslivet och politiken mycket värdefull för byggandet av vårt varumärke så att vi kan växa oss starkare på den nordiska marknaden, säger Infranords vd Niclas F Reinikainen i ett pressmeddelande.

Lena Holmestig tillträder på Infranord 22 augusti.

– Transportbranschen är spännande på många sätt eftersom den berör så många människor i deras vardag. Utan ett fungerande transportnät skulle inte samhället fungera vare sig för resenärer eller godstransportörer. Det visar ju inte minst de senaste årens skriverier i media om järnvägen. Samtidigt känner jag stor respekt och ödmjukhet inför att börja i en för mig helt ny bransch med stor kunskap. Det ska bli roligt att få bli en del av allt detta, säger Lena Holmestig.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev