Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Lars Weiss in i Zodiaks styrelse

Publicerad: 2 April 2007, 06:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:08

Medieveteranen Lars Weiss och britten Rupert Dilnott-Cooper föreslås som nya styrelseledamöter i tv-produktionskoncernen Zodiak Television.


Lars Weiss, tidigare programdirektör på TV4 och chef på Aktuellt, föreslås som ny ledamot i Zodiak inför bolagets årsstämma. Lars Weiss är i dag delägare i investmentbolaget Nordic Media Partner och i Mediakompetens.

- Zodiak är inne i en expansionsfas. Lars, med sin erfarenhet och bakgrund, kan vara ett starkt och bra bidrag för oss, säger Håkan Andersson, ordförande i nomineringskommittén och representant för Zodiaks största ägare Intercommerce Media.

Britten Rupert Dilnott-Cooper föreslås också som ny styrelseledamot i Zodiak. Dilnott-Cooper är mediekonsult och har tidigare jobbat som hög chef inom Carlton Communications, ITC Entertainment Group och Warner Bros UK.

- Han är mycket välrenommérad i England och har en väldigt bred medieerfarenhet. Vi försöker bygga en komplett och bred styrelse och det tycker jag att vi nu har lyckats med, säger Håkan Andersson.

Christian Moustgaard från finska Medianorth lämnar Zodiaks styrelse. Övriga ledamöter ställer upp till omval och förordas av nomineringskommittén.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.