Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Lars Mossing tar över MTV

Publicerad: 24 April 2007, 14:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

Dagens Media kan avslöja att försäljningschefen Lars Mossing tar över som vd på MTV i Norden efter Clare Melford.


Nyheten om vem som blir ny vd för MTV i Norden kommer att presenteras i Svenska Dagbladet, samt i ett pressmeddelande, i morgon bitti, erfar Dagens Media.

Dagens Media kan redan nu berätta att den nya vd för MTV i Norden, efter den avgående vdn Clare Melford, är Lars Mossing.

- Jag kan inte ge någon kommentar. Jag kan inte ens bekräfta om det är sant eller inte, säger Karin Adelsköld, som jobbar på MTVs pr-byrå Agency, och som just nu vikarierar för MTVs pr-chef Peter von Satzger.

Lars Mossing har tidigare arbetat på TV3 i Danmark. Sedan slutet av 2005 har han arbetat som försäljningschef på MTV i Norden. Ett jobb som han har fått beröm för.

Clare Melford sade i en intervju i Dagens Media i oktober 2006, apropå att MTV hade ökat försäljningen i Norden med 45 procent det senaste året:

- Det är en massiv ökning. Lars Mossing och hans team har gjort ett fantastiskt jobb i alla fyra länder. Det har varit ett fantastiskt år.

MTV har, med hjälp av en rekryteringskonsult, plockat fram fem kandidater till vd-jobbet. Internt på MTV har det spekulerats om två kandidater, varav en var Lars Mossing.

Nu är det klart att Lars Mossing tar över.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.