Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Länsförsäkringars Christer Baldhagen sjukskriven

Publicerad: 12 Maj 2008, 07:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Länsförsäkringars kommunikationsdirektör Christer Baldhagen är sjukskriven. Lars Nilsson, ansvarig för marknadsstrategi, ska samordna avdelningens arbete tills Christer Baldhagen är på plats igen.


- Christer är sjuk och vi har gjort en tillfällig lösning. Det är ingen dramatik i detta. När Christer är sjukskriven måste man ha någon som tar hand om det vardagliga och det blir Lars Nilsson, säger Håkan Danielsson, som idag är vd för Länsförsäkringar Liv, men tillträder som vd för Länsförsäkringar AB den 24 maj.

Det utses ingen tillförordnad kommunikationsdirektör, utan arbetet på avdelningen Marknad, kommunikation & internet drivs vidare av avdelningscheferna. Lars Nilsson ansvarar för rapporteringen till ledningen.

Enligt Håkan Danielsson blev Christer Baldhagen sjukskriven tillsvidare i slutet av förra veckan och det är oklart hur länge han kommer att vara borta.

- Jag är sjukskriven 9 - 26 maj, säger Christer Baldhagen.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.