Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Lämnar Prime för Connecta

Publicerad: 16 Oktober 2012, 10:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:08

Primes presschef Tobias Helmer blir ny press- och pr-ansvarig på konsultbolaget Connecta.


Tobias Helmer lämnar efter två och ett halvt år sin tjänst som presschef på Prime.

– Det var inte alls ett lätt beslut. Jag trivdes sjukt bra på Prime, som är en fantastiskt kreativ och underbar arbetsplats. Samtidigt kände jag att det skulle vara kul att ta steget över till kundsidan. det var ett tufft beslut, men det känns väldigt bra, säger Tobias Helmer till dagensmedia.se.

Som press- och pr-ansvarig på Connecta ska han arbeta med att öka Connectas kommunikation, både internt och externt, och se över företagets närvaro i sociala medier.

– Det är en nyinrättad tjänst. De har inte haft någon som har jobbat specifikt med dessa frågor innan. Företaget har haft den vanliga konsultbranschsjukan där man gör det bästa möjliga jobbet för kunden men inte orkar ta tag i sin egen kommunikation, säger Tobias Helmer och fortsätter:

– Connecta har ett behov av att öka frekvensen på kommunikationen. Det kan gälla event och frukostseminarier, men också att hitta nya vägar för att kommunicera den expertis och kompetens som företaget besitter.

I och med den nya tjänsten tar Tobias Helmer över pressansvaret från Connectas varumärkeschef Johan Lanner.

Charlie Stjernberg kommer att kliva in och ersätta Tobias Helmer som presschef på Prime.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.