Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Lämnar OTW – blir informationschef på ATG

Publicerad: 31 juli 2013, 07:49
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:39

Patrik Brissman lämnar OTW efter 16 år och blir ny informationschef på spelbolaget ATG.


Ämnen i artikeln:

OTWATG

I mitten av september börjar Patrik Brissman, affärsutvecklare på OTW, sin nya tjänst som informationschef på ATG, kan Dagens Media berätta.

– Jag har jobbat på OTW i 16 år och det har varit 16 fantastiska år. Ingen dag är den andra lik och jag har haft förmånen att jobba med de främsta varumärkena, men när Hasse Skarplöth kom med ett erbjudande om att bli informationschef på ATG kunde jag inte tacka nej. Det känns jäkligt kul, säger han till Dagens Media.

Under sina 16 år på företaget har Patrik Brissman jobbat med alltifrån tv, tidningar och internet. Han har ett förflutet som journalist, på bland annat Expressen, och har jobbat som informationschef på TV3. Men nu går han alltså till ATG.

– ATG står inför en massa spännande utmaningar, spelmarknaden är en tuff marknad, där vi bland annat ska jobba med att skapa en än bättre kunddialog i alla våra kanaler. Det gör ont i hjärtat att lämna OTW men jag är övertygad om att OTW kommer fortsätta hålla högsta klass, det finns fantastisk kompetens där, säger Patrik Brissman.

Är du själv travintresserad?

– Jag är en normal spelare, jag gör som många 100 000-tals svenskar och spelar tillsammans med tre kompisar varje lördag på V75. Det är en levande sport och ett levande spel.

På ATG tar Patrik Brissman över tjänsten från Leif Almgren, som går vidare in i ledningen.

– Vi har behov av en ny informationschef, och vi har en stor uppgift att göra ATG till ett modernt informationsföretag. Patrik är extremt relevant, han har jobbat med all form av media och har dessutom delvis varit i kontakt med travet via OTW. Rent kompetensmässigt är han mitt i prick, sen tycker jag att han kännetecknas av proaktivitet och ett modernt transparent informationsarbete. Det har gjort honom till mitt och ATG:s val, säger Hasse Skarplöth, vd på ATG till Dagens Media.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OTWATG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.