Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Lämnar Clear Channel för SF Media

Publicerad: 7 Mars 2012, 07:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:30

Clear Channels marknadsdirektör Ted Johansson blir ny vd på SF Media. "Allt roligt måste ha ett slut", säger han till dagensmedia.se.


Ämnen i artikeln:

SF MediaClear Channel

Han efterträder Maria Skoglund som varit tillförordnad vd.

– Jag har varit på Clear Channel i sju år. Det var dags att hitta en ny plattform att stå på. Jag började söka mig utåt och fick tag i denna möjlighet, säger Ted Johansson.

Som dagensmedia.se kunde berätta i går lämnade Ted Johansson Clear Channel i fredags. Han börjar sin nya tjänst i slutet av mars.

– Det finns massor att göra, och det känns som att mycket är inom en armslängds avstånd från vad jag har gjort tidigare. SF har gjort en omfattande digitalisering, vilket inte är en nyhet, men marknaden har inte riktigt greppat vilka nya möjligheter detta innebär för annonsörerna, säger Ted Johansson.

Hur känns det att lämna Clear Channel?

– Det känns jättebra. Jag har varit där länge och fått vara med om mycket spännande saker, men allt roligt har ett slut.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SF MediaClear Channel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.