Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kungen inviger Åre-VM: "En riktig kioskvältare"

Publicerad: 18 Januari 2007, 13:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:13

Med två veckor kvar till alpina VM i Åre meddelar Kungen att han kommer att inviga tävlingarna. Något som får tävlingens arrangörer att jubla av lycka." Vi vet inte exakt hur mycket pengar det är värt i pr, men det är garanterat en riktig kioskvältare, säger Jens Rundkvist, marknadschef på Åre 2007.


- Kungen är väldigt sportintresserad och ville nog gärna själv ta del av det här evenemanget. Vi är otroligt stolta över att han har valt att delta, säger Titti Rodling, informationschef på Åre 2007.

Åre 2007s marknadschef Jens Rundkvist säger att det är värt mycket att kungen kommer och representerar tävlingen. Dock har de svårt att sätta ett faktiskt värde på kungens deltagande.

- Min erfarenhet säger att det är värt otroligt mycket. Både genom att han är här och inviger och att han representerar tävlingarna. Det visar att det är en nationell angelägenhet och medför ett ökat medialt intresse från andra än de traditionella sportmedierna. Till exempel ringer du nu, säger Jens Rundkvist.

Erik U:son Dahlström

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.