Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Kungen, curlingföräldrar och östermalmsdamer"

Publicerad: 14 November 2010, 05:35
Uppdaterad: 2 Maj 2018, 06:35

Foto: Wikimedia commons

Carl XVI Gustaf, Mona Sahlin och den usla stämningen på Spinn avhandlas i veckans Söndagspanel.


Varje söndag ber Dagensmedia.se några branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

 

Isadora Cugler, Spotlight PR

Vad har varit veckans snackis?

– Den uteblivna partystämningen på Spinn 2010 igår. Jag är vansinnigt besviken på oss alla. Det var ju så fint ordnat på precis alla sätt och vis; maten var fantastisk, Måns Möller var i sitt esse och trots att jag är stendöv på ena örat lyckades jag prata med hela runda bordet. Ändå dansade ingen. Inte ens jag.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Det vore jätteroligt om ni kunde komma åt, och publicera, stopplistan på anstötliga ord som Eniro satte samman för sin box på Sergelstorg. Där kan vi snacka trevlig söndagsläsning! Sen vore det ju himla tacksamt om ni ville göra ett knäck om kvalitén på Isadora Cuglers Twittrande – jag har oroväckande få followers.

 

Hermine Coyet-Ohlén, chefredaktör på Elle

Vad har varit veckans snackis?

– Kungen, curlingföräldrar och östermalmsdamer. Överflöd och eventuella skandaler lockar alltid till snack kring lunchbordet, även om jag bubblat mest om en fantastisk jeanskjol i 50-talsstil som en av våra assistenter sytt till belgiska Elle-galan som jag besökte i veckan. 

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Ipad kommer till Sverige före jul!” Apple är oförskämt tystlåtna i sin marknadsföring. Jag vill att den ska komma NU, eller att någon annan superplatta kommer, så att alla som ligger i startgroparna med sina innovationer får lön för mödan. Det kommer att bli fantastiskt spännande och kul. “Fri säker WiFi över hela världen”, skulle inte vara så dumt heller...

– ...och “Victoria väntar barn!” Då kan vi äntligen skifta fokus från kungligt elände till glädje och framtidstro.

 

Mattias Rådström, pr-chef på Electrolux

Vad har varit veckans snackis?

– Den interna krisen inom socialdemokratin och stormen kring Mona Sahlin. Dessutom Mannen som misstänks för de obehagliga skjutningarna i Malmö. Men bland bloggarna verkar frågan om datalagringsdirektivet var den stora snackisen.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Jag skulle gärna se rubriken "Nu kommer värmen!". Redan i november är jag rejält trött på snö och mörker. Kyla gör sig bäst i kylskåp som vi säger på jobbet.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.