söndag2 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kritiseras för utebliven lön

Publicerad: 3 september 2008, 03:50
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

Glifes gaysajt Hankys bloggerska Linda Rosing får 90.000 kronor i månaden för besväret. Majsan Keller, som var med och drog igång communityn, får ingenting, säger hon.


MS

Martin Schori


Hanky.se startades i mars förra året av Glife. Livsstilsnätverket står för annonssäljet. På sajten bloggar flera kända profiler, som pr-kvinnan Dominika Peczynski, riksdagsmannen Fredrick Federley och, till för en tid sedan, Majsan Keller.

Majsan Keller hade även en klubbguide på Hanky. Men trots att hon har skickat två fakturor har hon fortfarande inte fått betalt för sitt arbete åt sajten. Samtidigt uppgav Linda Rosing nyligen att hon tjänade stora pengar på att blogga för Hanky.

- Det är konstigt att Linda Rosing kan få 90.000 kronor i månaden och jag inte en krona. Jag var ändå nummer två på deras blogglista, säger Majsan Keller till Dagens Media.

Hon fortsätter:

- I början tänkte jag att sajten var ny och att det inte fanns några pengar. Men de har sagt hela tiden att "pengarna kommer i morgon". Men de har aldrig kommit. Det är väldigt dåligt.

Martin "Miss Inga" Johansson, chefredaktör på Hanky.se, säger att han inte vill kommentera händelserna. Men, lägger han till:

- Vi har haft det lite struligt med ekonomin tidigare och bland annat bytt ekonomiavdelning. Men nu ska det vara löst, hon ska få betalt imorgon, säger han.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev