Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kristina Juhlin tar över Amnet

Publicerad: 20 Augusti 2015, 11:48
Uppdaterad: 26 Januari 2016, 12:09

Carats Kristina Juhlin blir vd för Amnet Sverige.


Amnet är mediebyrånätverket Dentsu Aegis globala tradingdesk. Bolaget finns idag i 36 länder och har funnits i Sverige sedan 2014.

Nu går Carats digitalchef Kristina Juhlin in som Sverige-vd. Hon ersätter Simone Skoog, som blir digitalchef på Group M.

Rekryteringsprocessen drog igång redan i maj.

– Vi hade både interna och externa kandidater och Kristina Juhlin kom ut som solklar etta. Hon har gjort ett fantastiskt jobb hos oss så det känns kul att hon tar klivet in i de centrala delarna av vår koncern, säger Patrik Gamryd, vd för Dentsu Aegis i Sverige, till Dagens Media.

Vem som ersätter Kristina Juhlin som digitalchef på Carat är ännu inte klart. Patrik Gamryd hoppas vara klar med rekryteringen inom en månad.

Är det svårt att hitta bra digital kompetens?

– Det beror lite på vad man letar efter. Just nu upplever vi att vi har ett härligt momentum i vår affär, vilket också gör det lättare i den här typen av rekryteringar. Jag upplever att vi är ett attraktivt ställe att arbeta på just nu, vilket är superkul.

LÄS ÄVEN

Ny digitalchef på Group M

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.