Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Nyheter

Krisexpert till Spotlight

Som krisexpert på Spotlight ska Tina Åkesson förbättra erbjudandet till kunderna.


Publicerad 2015-06-04 04:55
Uppdaterad 2015-12-06 11:59

Ämnen i artikeln:

Spotlight

Dela artikeln:

Spotlight fortsätter växa. Som fjärde nyanställd i år kliver Tina Åkesson in som krisspecialist. Närmast kommer hon från en roll som seniorkonsult på 4C Strategies.

– Det känns otroligt roligt att vara på plats på en byrå som brinner för att skapa tydligt värde för sina kunder. Jag ser fram emot att kombinera mina tidigare erfarenheter och tillsammans med mina nya kollegor fördjupa Spotlights erbjudande, säger Tina Åkesson i ett pressmeddelande.

Tidigare har Tina Åkesson även jobbat som reporter på Sveriges Radio. På Spotlight kommer hennes uppdrag vara att utveckla byråns erbjudande inom krishantering.

Tina Åkesson blir den fjärde personen som Spotlight anställer i år.

– Vi har under det senaste halvåret fokuserat på att förstärka vårt erbjudande inom affärsdrivande kommunikation. Det har vi gjort genom att se över och anpassa våra interna processer, arbetsmetoder och kompetensbehov. Med Tina på plats ser vi fram emot att under hösten kunna utveckla befintliga kunduppdrag, säger Lisa Wahlström, vd för Spotlight, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.