fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Klena gymnoviser lanserar Nutritechs hälsomüsli

Publicerad: 4 september 2008, 10:36
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

Nutritech lanserar under varumärket Aktiv en müsli i kategorin functional foods. Reklamfilmen som skildrar ovana gymbesökare på ett humoristiskt sätt är gjord av Adamsson Appelfeldt och ska visas i TV4s kanalnätverk.<b>Se filmen på Dagens Media.</b>


HW

Henrik Widell


Aktiv Müsli innehåller så kallat aktivt korn som motverkar kolesterol. Kampanjsloganen är Har du också börjat kampen mot kolesterolet?

- De flesta vet att müsli är nyttigt, att man får i sig kostfibrer och det ena med det andra, men vi vill lyfta fram det som är unikt med Aktiv Müsli, säger Magnus Bergkvist, copy på Adamsson Appelfeldt.

Han säger att kampanjen skildrar ovana gymbesökare för att skapa igenkänning med målgruppen, de som vill starta ett nyttigare liv. Filmerna är lite grådaskiga i färgskalan och ser lite amatörmässiga ut, vilket är precis vad Adamsson Appelfeldt är ute efter.

- De är filmade i ögonhöjd, precis som om vilken Svensson som helst hållit i kameran. Vi ville göra enkla, lite naiva filmer, för att ytterligare avdramatisera steget mot ett nyttigare liv. Sedan innebär det också att vi kan göra fler filmer och bjuda tittarna på mer variation.

Totalt har den Malmöbaserade byrån gjort sju filmer som ska visas på TV4s kanaler med start vecka 36. Samma vecka ska också Aktiv Müsli, som fått distribution hos alla de stora dagligvarukedjorna, finnas i butik.

Arbetsgrupp på Adamsson Appelfeldt: Peter Nilsson, projektledare; Ulf Adamsson, kreativ chef; Magnus Bergkvist, copy; Richard Olsson, ad.

Reklamfilmerna är regisserade av Jesper Andersson och producerade av Scandvision.

Se alla filmer på kampanjsajten här

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev