Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag22.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kleerup ber om ursäkt

Publicerad: 9 januari 2009, 07:35
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:24

Andreas Kleerup, som knuffade och sparkade en Expressen-fotograf, ber om ursäkt i dagens Expressen. Den här gången till rätt tidning.


Artisten Andreas Kleerup prisades tre gånger under onsdagens Grammisgala. Men trots detta valde han att lämna galan mot slutet av direktsändningen. Enligt kvällstidningarna var han upprörd över att polisen var på plats och gjorde drogtester.

På vägen ut konfronterades han av både Expressens och Aftonbladets fotografer. Andreas Kleerup ska då ha knuffat och även utdelat en spark mot Expressens fotograf Stefan Forsell.

I dag, fredag, ber Andreas Kleerup om ursäkt i en intervju med Forsells tidning.

- Jag är ledsen om han är ledsen. Det var inte meningen att han skulle känna sig illa till mods. Det blev stressat. Hälsa honom från mig, säger han till Expressen.

Att ursäkten dröjde har sin naturliga förklaring. Enligt uppgifter till Dagens Media ringde nämligen Andreas Kleerup först upp Aftonbladet och bad om ursäkt, i tron om att han gett sig på en av den tidningens fotografer.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.