Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Klart med vice vd på Media Broker

Publicerad: 19 December 2001, 12:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:19

Media Broker börjar fylla luckorna efter chefstrion Lars Staffas, Dick Staffas och Peter Ivarsson som nyligen sade upp sig. Erik Söderberg blir ny vice vd efter Lars Staffas och Niclas Jensell är anställd som rådgivare.


- Niclas och Erik blir två nyttiga spelare. De är rutinerade, duktiga och har bra strategiskt kunnande och tänk som vi kommer få användning för, säger Joakim Claesson, vd på Media Broker.

Erik Söderberg har tidigare arbetat på Gester & Co men kommer närmast från Mediacom-gruppens Media Academy. Där har han arbetat med intern och extern utbildning och kompetensutveckling.

- Det är en utmaning för mig, som har jobbat en del internt i koncernen, att ta den kompetensen jag fått vidare och jobba lite mer operativt, säger han.

Joakim Claesson är påtagligt nöjd med sin rekrytering av Erik Söderberg.

- Erik har en lång erfarenhet inom analys vad gäller effekter av medier samtidigt som han förstår vad som krävs för att bygga starka varumärken. Han ser också kopplingen mellan analys och strategi.

Niclas Jensell har också en bakgrund på Gester & Co och arbetade senast som fristrående konsult. Innan dess var han på kommunikationsbyrån Rewir.

Vice vd Lars Staffas, gruppchef Peter Ivarsson och mediechefen Dick Staffas sade upp sig från Media Broker i början av december. Om någon tredje person ska anställas är inte klart ännu.

- Exakt hur organisationen ska se ut och vilka uppgifter alla ska ha är inte spikat, vi tittar på det nu, säger Joakim Claesson.

Tia Jumbe

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.