Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Kit värvar från Aftonbladets framtidsgrupp

Publicerad: 7 November 2014, 08:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:23

Christoffer Larsson blir huvudutvecklare på Kit.se.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Nyligen stod det klart att Aftonbladet tappar nyhetschefen Robin Govik, som även varit projektledare Aftonbladets stora framtidsrapport. Den ska presenteras under nästa vecka.

Nu tappar Aftonbladet en till medarbetare som från start ingick i den åtta personer starka projektgruppen. Christoffer Larsson, huvudutvecklare för Wordpress på tidningen har sagt upp sig. Istället ska han bli huvudansvarig för utvecklingen för plattformen på Kit.se, startad av de tidigare Bonniercheferna Peder Bonnier, Robert Brännström och Fredrik Strömberg.

– Det stämmer. I grund och botten handlar det om att jag vill vara med och bygga något nytt från grunden, säger Christoffer Larsson, till Dagens Media.

Han uppger att han sedan en tid tillbaka lämnat projektgruppen för den stora Aftonbladet-rapporten på grund av det förestående jobb-bytet.

Vad får dig att tro på Kit.se som produkt?

– Här har man inget bagage i form av en papperstidning att ta hänsyn till utan har chansen att göra något från början – och göra det rätt.

Christoffer Larsson byter arbetsplats vid årsskiftet. Han har jobbat i två år på Aftonbladet och var dessförinnan webbutvecklingschef på VK-koncernen.

Kit.se delfininasieras av Bonnier growth media.

LÄS ÄVEN:

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.