söndag2 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kinnanders Betsafe första kunden för OMD i Göteborg

Publicerad: 1 oktober 2008, 10:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

Spelbolaget Betsafe, med Johan Kinnander i styrelsen, har avslutat sin mediebyråupphandling. Valet föll på OMD i Göteborg, som därmed plockar in sin första kund.


MS

Martin Schori


OMD öppnade sitt kontor tidigare i höstas för att öka närvaron i Västsverige. Martin Hugosson, som var med och byggde upp byråns researchavdelning i Stockholm, blev enhetens chef.

Nu kan han räkna in sitt första uppdrag, spelbolaget Betsafe. Tre andra byråer var med och pitchade.

- Vi fick fyra bra förslag men OMD visade ett starkt engagemang och kom med ett kreativt förslag utöver de traditionella lösningarna. De förstår att vi är små och att vi vill göra saker lite annorlunda, säger Betsafes marknadschef Pia-Karin Åkesson.

Nyligen tog Glifes före detta vd Johan Kinnander plats i styrelsen. Tidigare har Betsafe lagt ned försumbara summor på reklam, men enligt Pia-Karin Åkesson ska "medieinvesteringarna definitivt öka".

Vilka kanaler ska ni gå i?

- Vi håller på med en positioneringsplan just nu så det är inte spikat. Men det blir nog ganska brett, säger hon.

Martin Hugosson förväntar sig att fler kunder trillar in inom kort.

- Vi har en bra kombination av lokalt engagemang och ett stort nätverk i ryggen. Det tror jag kommer att efterfrågas mer framöver.

OMDs Göteborgskontor ligger i rekryteringstagen och enligt Martin Hugosson uppfylls målet att bli fyra-fem anställda före nyår.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev