Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Kings första Comhem-film

Publicerad: 11 maj 2009, 12:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:26

Som Dagensmedia.se tidigare rapporterat har Comhem bytt reklambyrå och kastat ut dockorna till förmån för Judit och Judit. <b>Se Kings första Comhem-film på Dagensmedia.se.</b>


Comhem gjorde nyligen en genomgång över varumärket och kom fram till att man tappat position inom tv och att kunderna upplevde företaget som krångligt och opersonligt.

Comhem valde då att göra en ny reklambyråupphandling och inleda ett samarbete med King. Då åkte dockmanéret ut och istället föddes Judit och Judit, två medelålders kvinnor som basar över Comhems kundtjänst. Förra veckan berättade Annika Sten Pärson, försäljnings- och marknadsdirektör på Comhem, om det nya manéret:

- Det är ett koncept baserat på kundservice. Judit och Judit är väldigt tajta väninnor som skojar med sig själva och är väldigt kunniga. Inom den här ramen kan vi kommunicera vad som helst som är relevant för våra kunder.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.